Adélie Sale!

Baby sis style inspo

LAURIDENIM.jpg
I tend to get kind of jealous of my baby sister and her wardrobe sometimes. She always looks so chic and she has really found her own personal style in an early age – I guess I wish that I coule have been so certain in my own style when I was 19…. 

 

Jeg kan godt blive lidt misundelig på min lillesøster og hendes gaderobe sommetider. Hun ser altid så mega chic ud og hun har virkelig formået at finde sin egen personlige stil og hvile i den i en ung alder. Jeg ville nok bare ønske at jeg kunne have været så stilsikker i en alder af 19….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Adélie Sale!