DAGENS

New in // Asos jacket

asos jacket.jpg
I ordered this jacket from Asos about a week ago and I absolutely love it. It is an alternative version of a classic bomber in a longer trapez-ish fit. The color is a bit more grey-ish in real life than it looks on the webshop, which was actually a very nice surprise. I ordered these jeans at the same time as I am thinking it will be a very cool spring outfit!

 

Jeg bestile denne jakke fra Asos for ca. en uge siden og jeg er helt vild med den. Det er en lidt alternativ og længere version af den klassiske bomber-jakke med et A-formet snit. Farven er en del mere grålig i virkeligheden end på billedet på webshoppen hvilket jeg egentlig synes er ret nice. Jeg bestilte også disse jeans da jeg tænker det er et ret sprødt forårs outfit.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENS