VICE PENGE - 3 anbefalinger

TIVOLI POP-UP TORSDAG / Vind 1 årskort til Tivoli <3

IMG_9324.jpg
IMG_9334.jpg
IMG_9335.jpg
 

Her er lidt throwback billeder fra Pop-up Torsdag for små to uger siden hvor skønne, seje, søde og sjove Karl William gav koncert. Han var helt fantastisk live og jeg stod helt forrest – det kan virkelig anbefales at tage til Pop-up torsdag da man får lidt mere intimkoncert for pengene end man plejer (99 kr. for entré til Tivoli og GRATIS med årskort). 

Jeg har fået chancen for at udlodde 1 årskort til Tivoli, så man kan komme helt gratis til Pop-up torsdag, samt en Pepsi MAX t-shirt og hoodie til en af mine søde læsere – alt du skal gøre er at sende mig en mail på caroline@rainbowdash.dk og fortælle mig hvem af de kunstnere som spiller til Pop-up torsdag (fx. Medina, Isam B, Vild $mith, Aura, Sukker Lyn, Gregersen osv.)  I helst ville høre/møde og hvad I ville sige til den pågældende person. Jeg fik for eksempel en autograf af Karl William på armen og fortalte ham at jeg synes han er sej.

Imorgen spiller Dean Thompson hvilket også bliver mega nice! Og hvis jeg ikke skulle til Tisvilde var jeg klart smuttet forbi med mit årskort og en veninde i hånden. Til gengæld er jeg mere end klar på Medina d. 10. September!

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VICE PENGE - 3 anbefalinger