25% på HVISK

Caroline Jacket // Sparkz

IMG_6770-(1).jpg
How cool is this Sparkz denim jacket with my name on it? I feel like a pink lady (my ultimate teen goal) wearing it! A tiny warning though: random funny people might yell out your name loud on the street, which can lead to confusion 😉 

 

Hvor sej er denne Sparkz denim jakke med navn på? Jeg føler mig lidt som en pink lady (mit ultimative mål som teenager) når jeg har den på! En lille advarsel dog: tilfældige, grineren personer kan finde på at råbe dit navn meget højt på gaden, hvilket kan føre til en lille smulle forvirring 😉 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25% på HVISK