Outfit of the day

Run, run, run!

Imorges gjorde jeg noget, som jeg kun gør meget sjældent; jeg stod op kl. 6.30 for at mødes med nogle seje piger og løbe en tur kl. 7. Det er Laura, som jeg kender helt tilbage fra min tid i Notabene som har taget initiativet i samarbejde med Adidas til en ugentlig løbeklub – jeg følte mig meget fresh og sej og så var det selvfølgelig også rigtig hyggeligt! Vi er faktisk en del Society B bloggere med i løbeklubben, så jeg havde fornøjelsen af både Sidsel, Mie og Frede helt fra tidlig morgen!

This morning I did something that I rarely do; I got up at 6.30 to meet with a bunch of cool girlies for a run at 7. It is Laura, who I know all the way back from the time we both worked in Notabene who is the girl behind the weekly new running club, in collaboration with Adidas. I felt very fresh and badass and it was a really nice way to start the day! There are actually a couple of Society B bloggers in the running club, so I had the pleasure of Sidsel, Mie and Frede this morning!unspecified

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day