30/12/2016

Tonkin

Onsdag aften var jeg på Tonkin og spise middag med nogle veninder, så lækkert jo! Men nu kan jeg simpelthen ikke få deres seje sølvborde ud af hovedet og jeg har besluttet at jeg må eje et i 2017, selvom jeg ikke helt kan se hvor det skal stå henne. Jeg fandt denne side, hvor de sælger dem 510.000 Vietnamesiske Dong, hvilket altså svarer til 159 danske kroner (!!) Men desværre er siden på vietnamesisk og jeg tror i øvrigt ikke de shipper til Danmark så jeg må fortsætte jagten…

Wednesday evening I ate at Tonkin with some girlfriends, and it is insanely delicious! However, I cannot seem to stop thinking about their silver tables and I have decided that I need one and will do everything I can to get one in 2017, even though I cannot really figure out where to put it. I found this website where they sell the tables for 510.000 Vietnamese Dong, which is equal to 159 DKKR (!!) Unfortunately the site is in Vietnamese and I don’t think they are shipping to Denmark, so I will just have to keep looking.

img_1261 img_1271

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

30/12/2016