INSPIRATION

YEEZY Season 5

Jeg er generelt ret træt af Kanye West og hans dårlige attitude, hans storhedsvanvid og hans Trump-kommentarer (seriously dude?). Når det så er sagt, så synes jeg han er et musisk geni og nu er jeg også ved at blive overbevist om at han er et modegeni. Jeg synes i hvert fald hans nye YEEZY Season 5 kollektion er SÅ sej! Han har ramt lige plet ind i noget og både styling og modeller var SKØNNE og de farver han har brugt…. mums! Han har også fået ros for at kollektionen er en del mere anvendelig end hans seneste nude-farvede, bodystocking, hobo-kollektioner. Kæmpe thumbs up! I kan læse mere om showet her.

Generally, I am pretty tired of Kanye West and his poor attitude, his super ego and his Trump comments (seriously dude?). That being stated I think he is nothing less than a musical genious and now he kind of has me convinced that he is a fashion genious too. I think his latest YEEZY Season 5 collection is SOOO cool! He has really hit the bull’s eye with this one and everything from styling to the models are gorgeous and the colors…. yum! He has received a lot of credit due to this collection being much more wearable than his previous nude-color dominated, bodystocking, hobo-like collections. BIG thumbs up! Read more about the show here.

yeezy-season-5-lookbook-5-317x460-2 yeezy-season-5-lookbook-7-317x460-2 yeezy-season-5-lookbook-11-317x460-2 yeezy-season-5-lookbook-12-317x460-2 yeezy-season-5-lookbook-19-317x460-2 yeezy-season-5-lookbook-25-317x460-2 yeezy-season-5-lookbook-29-317x460-2 yeezy-season-5-lookbook-30-317x460-2

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

INSPIRATION