Mar. 17, 2017

Oh x H2O x Freja Wewer

H2O er et af mine yndlings casualwear brands og så er de sindssygt seje til at indgå i nogle virkelig interessante samarbejder. De har tidligere samarbejdet med danske designere som Henrik Vibskov og Stine Goya og deres seneste samarbejde står på et mix af badesandaler og pels – så sejt! I samarbejde med Oh! By Kopenhagen Fur og IT-girl Freja Wewer lancerer de senere på året fire forskellige par af deres klassiske badesandal med virkelig flot pels på. Jeg er excited, og hvis I har det på samme måde, så kan man forudbestille et par HER.

H2O is one of my favorite brands for casual wear and they have a really good eye for great and interesting collaborations.  They have previously done collab collections with Danish designers such as Henrik Vibskob and Stine Goya and their latest collab is a mixture of their classic slipper and fur – such a cool combo! In collaboration with Oh! By Kopenhagen Fur og IT-girl Freja Wewer, they will launch four different pairs of their classic slipper in fury versions. I am extremely excited about the collab and if you are to, you should check out the pre-order site HERE.

collage-1

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Mar. 17, 2017