REZET FOAM TENNIS OPEN

MM/VM

Som jeg nævnte i indlægget her, var jeg torsdag aften inviteret til en skøn middag i Lindencrone Palæ, for at fejre Malene Mallings samarbejde med Vero Moda. I er en del, som har spurgt ind til det smukke gule sæt fra min IG-story, så nu vil jeg gerne fortælle lidt mere om samarbejdet – mest af alt fordi jeg synes det er ret genialt.
Jeg stiftede bekendtskab med Malene Malling og hendes univers da jeg som 19-årig startede som modeassistent på Cover. Det var virkelig a dream come true, for en modefikseret 19-årig, kan I nok forestille jer og jeg synes at Cover og dem der arbejdede der var noget af det sejeste. Det synes jeg egentlig stadig, på trods af at Cover ikke eksisterer mere. Malene Malling, som er kvinden bag bl.a. Cover, ser altid fuldstændig skøn ud og hun er på mange måder indbegrebet af god smag. Ofte ser man hende i en enkel slipdress i lækker kvalitet og et par flip flops, andre gange i den skønneste armyjakke og høje Alaïa-sko – men det gennemgående for hendes stil er, at den er super klassisk og ikke går på kompromis med tendenser og andet udefrakommende. Hendes stil er ligesom tidløs og den perfekte blanding af luksus, coolness og kvalitet. Netop derfor er jeg også temmelig excited over Malenes samarbejde med Vero Moda, hvor hun fortolker sit eget univers og giver os alt hvad man essentielt set behøver i sin gaderobe. Kollektionen indeholder alt fra den mest elegante kjole, de perfekte par jeans, den perfekte t-shirt og det mønstrede pyjamassæt. Jeg er fan! Rasmus Skousen, som er Malenes tætteste samarbejdspartner har naturligvis også været inde over med sit skarpe, kreative øje og sin sans for detaljer. Og så har han skudt den smukke lookbook.

As I mentioned in this post, I attended a truly wonderful dinner at the Lindencrone Palæ last week, in order to celebrate Malene Malling’s collaboration with Vero Moda. I have received quite a few questions about the yellow outfit from the collection, that I posted on my Instagram story, so I thought I might tell you a bit more about the collection, especially since I find it quite brilliant.
My first encounter with Malene Malling was when I started working as a Fashion Assistant on Cover Magazine back when I was 19. It was quite a dream come true for a 19 year old fashion enthusiast like myself, and I thought that the people working at Cover were the coolest people in the world. Actually, I still think that, even though Cover does not exist in its traditional sense anymore. Malene Malling, who is the woman behind Cover Magazine (among other things) always looks extremely fabulous, and I would define her as the definition of good taste. Her personal style reflects elegance, timelessness and quality and with this collection, she shares all of those qualities with all of us; in a collection consisting of everything you need in your wardrobe, according to Malene Malling. The collection and the concept is of course done with the help of creative mastermind Rasmus Skousen, who is also the man behind the beautiful lookbook. I am pretty excited about the collection!

skaermbillede-2017-05-09-kl-10-18-59

 

vero_moda_mm_vm_17_s_03_102_low vero_moda_mm_vm_17_s_06_174_low vero_moda_mm_vm_17_s_09_088_low vero_moda_mm_vm_17_s_11_064_low

2 kommentarer

 • Marlene

  hvornår kommer det i butikkerne? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   Hej Marlene 🙂
   Det meste af det kommer i butikkerne i denne måned 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REZET FOAM TENNIS OPEN