VACATION TIME

Narciso Rodriguez ‘For Her’

Indlægget indeholder reklamelinks

Jeg har testet Narciso Rodriguez sommerduft ‘Fleur Musc’ på det seneste og den er virkelig dejlig og lækker i duften, men forleden var jeg så heldig at modtage den originale Narciso Rodriguez ‘For Her’ med posten, hvorefter jeg har måtte erkende at INTET overgår originalen. Den er tung, jasmin-agtig og musket i duften og jeg elsker den. Jeg synes især den dufter godt når den lige får lov at sidde lidt. Sejt nok kommer den også i bittesmå rejsestørrelser, som man kan fylde i en lille beholder, som beskytter glasset og passer perfekt i tasken. Kæmpe favorit!

I have been testing Narciso Rodriguez’ summer scent ‘Fleur Musc’ lately and it is really delicious. However, the other day I was so lucky as to receive a package containing the original Narciso Rodriguez perfume ‘For Her’ and I realized how amazing it is and how nothing compares to the original scent. It is has a kind of heavy, musc-like scent and I just love it. I especially like the scent when it has been on for a while. A thing which is really cool, is that it comes in tiny travel sized, that you can fill in a small container, that protects the glass and fits perfectly in your bag. A new favorite!

img_7345 img_7346 img_7347

BUY IT HERE

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VACATION TIME