New York Shopping

VILLAIN

Jeg faldt lige over mine ‘Villain’ solbriller fra Le Specs, som jeg købte på Moderna Museet i Stockholm for et par år siden. Shit, hvor er de seje altså! Men Le Specs laver faktisk kun seje solbriller og jeg har i hvert fald lyst til at købe 90% af alle deres sunnies på deres website HER.

I recently found my ‘Villain’ sunnies from Le Specs, that I bought at Moderna Museet in Stockholm a couple of years ago. Damn, they are cool! Actually all of Le Specs sunnies are really cool and I am craving 90% of their selection on their webshop. See for yourself HERE.

img_7423

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New York Shopping