FALLING HARD

INSIDE OUT

Indlægget indeholder reklamelinks.
Reklamelinks er markeret med *

Jeg synes det er sindssygt svært at finde pænt undertøj. Jeg har total fobi for klassike undertøjsforretninger, hvor ekspedienterne vil måle en og hjælpe med størrelsen – ikke fordi jeg ikke synes det er god service, men når man har så små bryster som mig, så er der ikke så meget at komme efter i disse butikker desværre. Derfor bliver jeg altid så glad når brands laver pænt undertøj i gode materialer, som ikke koster en bondegård. Jeg skal klart have fingre i nedenstående i silke og bomuld fra H&M* (links nedenfor).

BLACK SILK TRIANGLE BRA H&M*

BEIGE SILK TRIANGLE BRA H&M*

COTTON TRIANGLE BRAS (2 PCS) H&M*

BEIGE SILK PANTIES H&M*

BLACK SILK PANTIES H&M*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FALLING HARD