NOVEMBER 3, 2019

CHRISTMAS WISHES

Mine julegaveønsker direkte kopieret fra min ‘Wishes’ liste på min telefon – måske man kan blive inspireret til egne gaveønsker? Jeg har faktisk snydt lidt og købt skjorten selv, da jeg tænker den er perfekt til juleferien over et par leggings (for eksempel de flotte fra Totême eller disse fra Wardrobe NYC*).
Derudover vil jeg bare lige sige (hvis nogen der skal give mig en julegave kigger med) at jeg også glædeligt tager imod brugte ting og at Hein Studio plakaten blot er til inspiration – jeg ønsker mig bare det perfekte 100 x 70 billede med blå farver til min billedvæg OG Jeg ønsker mig også puder til nedenstående pudebetræk. Det var bare det – glædelig jul <3

NEKLACE Wald Berlin

SNEAKERS Reebok

STRETCH CONCEALER Glossier

UNDERWEAR Cuup (bra & briefs)

PILLOW CASE Arket*

EARRINGS Wilhelmina Garcia x Blanca Miro

PRINT Hein Studio 

SHIRT H2O Fagerholt

LEGGINGS Totême

AROMA DIFFUSER Muji

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOVEMBER 3, 2019