NOVEMBER 2, 2019

WISHES

Indlægget indeholder reklamelinks.
Reklamelinks er markeret med *

Efter min zero shopping challenge i August er jeg generelt blevet meget mere bevidst om hvad jeg køber. Jeg bruger min note på telefonen til at skrive ind, når der er noget jeg VIRKELIG ønsker mig og så tænker jeg mig ellers godt om og prøver at undgå impulskøb – læs mere om det HER. Her er mine store ønsker direkte fra iPhone notes:

TOP Av Av Av Firenze //   YIN YAN EARRINGS Wilhelmina Garcia // BOOTS Totême // SUNNIES Man Repeller //  LEGGINGS Wardrobe NYC*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOVEMBER 2, 2019