DRY CLEANING TIP: JustCleaners

Louis Nielsen Brillelook 2015

glasses.jpg
glasses1.jpg
I forbindelse med Louis Nielsens årlige Brille Look er jeg, sammen med en række andre bloggere, blevet udvalgt til at deltage i konkurrencen samt skabe awareness omkring et ret sejt projekt for Louis Nielsen. Første del går ud på at style det megafine par Bruuns Bazaar briller med den grå t-shirt fra Bruuns Bazaar samt produkter fra Gun-Britt Coiffure. Produkterne fra Gun-Britt bruger jeg i forvejen, den grå t-shirt går godt i spænd med resten af min gaderobe, men briller det bruger jeg jo normalt ikke. Til gengæld overvejer jeg det lidt da jeg synes disse meget simple, lette briller i turtoise fra Bruuns Bazaar er virkelig pæne. Jeg har prøvet at holde det enkelt og nedtonet som jeg normalt ville gøre, og addet brillerne til mit outfit. Håber I synes det spiller! 

I denne sammenhæng vil jeg også lige opfordre ALLE til at aflevere deres gamle briller, som alligevel bare ligger i skuffen og samler støv, i jeres lokale Louis Nielsen shop! Senere på året er det nemlig sådan at en heldig blogger og den heldige vinder af Brille Look 2015 konkurrencen på Facebook bliver sendt til Tanzania i forbindelse med projektet Giv Syn til Tanzania. Det vil altså sige at DU kan være med til at hjælpe en som står og mangler briller men som ikke har mulighed for selv at investere i et par. Husk også at deltage i konkurrencen på Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DRY CLEANING TIP: JustCleaners