Hanne Graumann Vintage

Costume // Gaderobefavoritter

IMG_5594.jpg
IMG_5609.jpg
A big thanks to Costume for the nice feature in their June issue, in which I am talking about my favorite item from my wardrobe; the jacket – with focus on the leather jacket, as my all-time favorite jacket is my black Acne Studios leather jacket. Go get it!

 

Kæmpe tak til Costume for den fine feature i deres juni-nummer hvor jeg får lov at tale lidt om min gaderobefavorit; nemlig jakken – især med fokus på læderjakken, da min all-time favorit jakke er min sorte Acne Studios læderjakke. Tjek det ud!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hanne Graumann Vintage