INSTAGRAM GIVEAWAY

BEAUTY WEEK PART i

IMG_7432-(1).jpg
Hey! Since I have not posted anything yet this week, I am thinking that I will take the opportunity to make this week beauty week here on Rainbow Dash. As you know, this is not exactly a beauty blog, however, I am a huge sucker for beauty – and skin care products and my week is not complete if I do not have a weekly spa-session in my humble bathroom, so why not put some serious focus on the topic for once? 
First, I am going to start with my daily hair-routine. I really want to recommend these two products from the Japanese brand Shu Uemura. The blue one is an amazing cleansing oil shampoo and the yellow pastel one is an even more amazing conditioner. My hair is very flat and if I do not wash it every.single.day it looks extremely boring. However, after I have began using these two products my hair seems and feels fresher and more clean, so I have actually only been needing to wash my hair every other day since I started using them. I wash my hair twice (yes – you have to wash your hair twice, did you know that??!!) and afterwards I squeeze excessive water from my hair and use the conditioner, which I rinse out immediately. I have been using them for about two weeks now, and my hair (and scalp!!!) never felt better. PLUS I am back on the whole conditioner-thing again, which I think is really good for my hair!

 

Hey! Da jeg endnu ikke har postet på bloggen denne uge, tænkte jeg at det kunne være sjovt at gøre denne uge til beauty-week her på Rainbow Dash. Som I nok har bemærket er det ikke ligefrem en beauty blog, men jeg er en kæmpe sucker for skønheds – og hudpleje produkter, og min uge er ikke rigtig god uden en ugentlig spa-session på mit badeværelse, så hvorfor ikke tale lidt mere om emnet for en gangs skyld?  Jeg vil gerne starte med at fortælle lidt om min daglige hår-rutine. I den forbindelse vil jeg rigtig gerne anbefale disse to produkter fra det japanske brand Shu Uemura. Den blå er en fantastisk cleansing oil shampoo og den gule pastelfarvede er en endnu mere fantastisk balsam. Mit hår er mega flat og hvis jeg ikk vasker det hver.eneste.dag bliver det SÅÅÅ kedeligt at se på. Men efter jeg er begyndt at bruge disse to produkter føles mit hår meget mere rent og friskt i længere tid, så jeg er faktisk gået ned til kun at vaske det hver anden dag. Jeg vasker mit hår to gange (ja, man skal altså vaske håret TO gange, vist I det??!!) og efterfølgende presser jeg vandet ud af mit hår og putter balsam i, som jeg vasker ud med det samme. Jeg har brugt produkterne i omkring to uger nu og mit hår (og min hovedbund!!!) har aldrig føltes bedre. PLUS jeg er med på balsam-vognen igen, hvilket jeg tror mit hår elsker!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSTAGRAM GIVEAWAY