DAYS GONE BY

JANUARY 18, 2018

Sorry for stilhed de sidste par dage! Jetlag og travlhed på job er ikke den bedste kombi, så jeg har proriteret min tid lidt anderledes end jeg plejer. Mandag morgen landede jeg fra New York og jeg har naturligvis en masse billeder derfra jeg vil dele med jer her op bloggen. Her er for eksempel et outfit billede fra fredag aften, hvor vi var på Red Rooster i Harlem og spise middag.

SHIRT Topshop Boutique 

PANTS Calvin Klein (old)

BOOTS Shoebiz Copenhagen (gifted)

BAG from a small store in NYC

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAYS GONE BY