WORKOUT WISHES

MARCH 23, 2021

Indlægget indeholder items modtaget i gave. Disse er markeret med (reklame).

Jeg kører det ene spejl selfie efter det andet, når der skal tages outfitbilleder for tiden. Men det kan også noget (især når spejlet ikke er nypudset). Jeg er simpelthen så glad for min støvede, brune blazer, som Inwear var så søde at forære mig for et par måneder siden (OBS: Den fås også i både beige og sort – følg link nedenfor). Jeg har ellers haft en laaaaang pause væk fra farven brun, men det er godt nok pænt og virkelig klædeligt til stort set alle andre farver. Se sættet med bukser til HER,

BLAZER Inwear (reklame)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WORKOUT WISHES