JACQUEMUS La Robe Cavaou Courte

APRIL 19, 2021

Jeg håber alle har haft en dejlig uge med forårsvejr! I mandags gik min kæreste og jeg en laaaang tur efter arbejde – og helt uden dunjakke! Jeg fik indviet min Magda Butrym læderjakke, som jeg fandt på giga-udsalg hos The Outnet for et par måneder siden (man kan altså være heldig nogle gange!). Det krævede stadig at jeg solgte min gamle Acne læderjakke på Vestiaire, men ikke desto mindre er jeg meget glad for den. Boxy snit og skulderpuder – det bliver ikke bedre. Generelt er jeg ret vild med alt fra Magda Butrym og især den nye sæson er to die for.

SUNGLASSES Mango (old)

LEATHER JACKET Magda Butrym

T-SHIRT Uniqlo U 

JEANS Mango (old)

SNEAKERS Nike (old)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JACQUEMUS La Robe Cavaou Courte