APRIL X, 2021

JACQUEMUS La Robe Cavaou Courte

Indlægget indeholder reklamelinks.
Reklamelinks er markeret med *

Som jeg vist også fik slået fast HER, så er jeg virkelig vild med Jacquemus og alt hvad han laver. Instagram-profilen er fyldt med dejlige vibes og dreamy looks og man får virkelig følelsen af, at man gerne vil være en del af det. Det gør jeg i hvert fald. Derfor var jeg heller ikke i tvivl om at jeg skulle købe den smukke kjole, da den kom på udsalg. Jeg er vild med det detaljerne og farven og jeg ved at jeg kommer til at bruge den både halvt åben over jeans og en tanktop og alene sammen med disse.

DRESS Jacquemus *

EARRINGS Maria Black

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

APRIL X, 2021