NYE

New in

montale.jpg
Jeg har længe gået og duftet til, og prøvet at bestemme mig for en af Montales dufte. Der er virkelig mange gode af de franske parfumer, både i sølv, guld og lyserød. Jeg endte med ‘White Musk’ i sølv og den er jeg virkelig glad for. Jeg synes der er adskillige gode ting ved Montales dufte, først og fremmest er det Eau de Parfum hvilket vil sige at det er ren parfume (til sammenligning med Eau de Toilette) hvilket gør at de holder virkelig længe – et sprøjt er nærmest nok til en hel dag! og så er flasken VIRKELIG fin <3

Købt hos Another Nué

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYE