Nike Huarache

Esprit: Back to basics

collage-2014-03-05.jpg
Esprit er et brand som har eksisteret rigtig længe, jeg kan huske deres røde logo fra da jeg var barn men jeg har egentlig ikke været specielt opmærksom på brandet de seneste par år. Men så kom jeg i tanke om det da jeg fik totalt cravings for gode basis-ting som den perfekte hvide skjorte og de perfekte blå jeans, derfor tog jeg et kig på deres webshop og der er altså rigtig mange fine ting især hvis man er på udkig efter gode basis-ting som den perfekte t-shirt, skjorter, jeans, den klassiske trenchcoat, fine enkle sommerkjoler osv.
Selvom jeg ikke har investeret i items fra Esprit de sidste par år så ved jeg at brandet står for god kvalitet og endda til rigtig gode priser (499,- for et par pæne ruskinds loafers!), og netop derfor er deres hjemmeside genial hvis man lige står og mangler gode basisting men ikke vil bruge et hav af penge på det.
Jeg har fundet fire af mine favorit items. Jeg er især helt vild med den boxy jakke i det fine sort/hvid print, og de andre items er ting som jeg virkelig godt kunne bruge i mit klædeskab til at gå foråret i møde!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nike Huarache