Storm sale

Jo & Jö

DSCN1242.jpg
Hvis der er en ting jeg sætter pris på så er det gode basis items i gode materialer. Det må man aldrig gå ned på for det er det der danner basis for en god gaderobe. Derfor takkede jeg også pænt ja tak til at prøve nogle items fra det nye basismærke Jo & Jö. Det er Josefine Rex-Dybmose som er nyuddannet designer som står bag brandet og hun har fokus på basis med diskrete detaljer og god kvalitet. Hun har holdt det helt enkelt med få styles i forskellige farver og jeg synes virkelig det virker! Tjek hendes side ud HER

 

One of the most important things in creating a good wardrobe is to have the good basis items in order. This is exactly why I said yes to try out some items from the new basiswear brand Jo & Jö. The woman behind the brand is Josefine Rex-Dybmose who is a newly-graduated designer and her focus lies on great basic items with discrete details and good quality. She has kept it simple with different styles in different colors and it works really well! Check out her site HERE

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Storm sale