Chunky Hoops

ESPRIT // THREE DENIM FAVES

collage-2016-06-23-(2).jpg
collage-2016-06-23-(3).jpg
collage-2016-06-23-(4).jpg
The other day I was browsing through Esprit’s webshop and it struck me how many great wardrobe classics I found – this made me think that instead of investing in all sorts of trend-based high street items all the time I should probably rather look to a classic brand like Esprit’s selection once in a while. The thing about Esprit is that the brand have existed since 1968 – they have been in the business for a really long time and they seriously know what they’re doing. Also, the quality and the prices are really great and I think they do an excellent job within the field of Scandinavian minimalism and classic items.
Especially their denim selection caught my eye as I have a serious denim craving these days (I blame the summer-ish yet very shifting weather) and I think that my next jeans purchase will be from Esprit – they have SOO many size-options, washes and styles that it seems close to impossible not to be able to find the perfect fit, and what could be more important when it comes to jeans? Anyway, I have put together three looks including the perfect denim dress, the perfect denim jacket and the perfect jeans – my three favorite denim pieces from Esprit’s webshop and I have paired the pieces up with some other great items from various webshops – I seriously wish all of these outfits were a part of my wardrobe. Check out the links below! 

 

Forleden dag kiggede jeg Esprit’s webshop igennem og det slog mig hvor mange seje gaderobeklassikere jeg fandt – det fik mig til at tænke på at jeg måske burde kigge på et mærke som Esprit en gang imellem frem for altid at gå efter de trend-baserede highstreet items. Esprit har været i gamet længe – de har eksisteret siden 1968 og de ved hvad de laver. Derudover så er både deres kvalitet og deres priser virkelig gode og jeg synes generelt de gør det rigtig godt indenfor Skandinavisk minimalisme og klassiske items.  Specielt deres denim udvalg fangede min opmærksomhed, da jeg har en seriøst denim craving for tiden (jeg blamer det sommerlige og meget skiftende vejr) og jeg tænker at mit næste jeans køb bliver fra Esprit – de har SÅ mange forskellige størrelses-kombinationer, vaske og styles hvilket gør det tæt på umuligt ikke at finde det perfekte fit, og hvad kan være vigtigere end det perfekte fit når det kommer til jeans? Anyway, så har jeg sammensat et par forskellige looks med udgangspunkt i mine tre denimfavoritter fra Esprits webshop, inklusiv den perfekte denimkjole, den perfekte denim jakke og de perfekte jeans. Jeg har kombineret de tre items med lækre ting fra forskellige webshops og jeg ville ønske alle tre outfits var en del af min gaderobe.  Se links under hvert billede!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chunky Hoops