Dagens

YNTHT: Axel Boman in Stockholm

As you may have noticed I am a big fan of Vice and their “You Need To Hear This” Noisey and Philips projects. They have recently done a series called “Lost and Found” in which they get artists to explore their home cities through music – they explore different sounds and then they collect them into one. In the latest episode they had the Swedish house music DJ Axel Boman explore different sounds in his hometown Stockholm and mix them together in this cool mix. 

 

Som I måske har lagt mærke til her på RB er jeg stor fan af Vice og deres “You Need To Hear This” Noisey og Philips projekter. Det sidste skud på stammen er en “Lost and Found” serien hvor de får forskellige artister til at udforske deres hjemby igennem musik – artisterne går altså rundt og finder forskellige lyde og samler dem til én. I den sidste episode har de fået den svenske house music DJ Axel Boman til at udforske og indsamle forskellige lyde fra hans hjemby Stockholm og samle dem til et sejt mix. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens