DAGENS

New In // Saskia Diez

IMG_6576-(1).jpg
IMG_6577-(1).jpg
YAYYYY I finally received my silver bold earcuff from Saskia Diez! It is a bit heavy, but that just makes me love it even more – heaviness often equals quality I say!! Definitely not the last piece I buy from the talented jewellery designer! 

 

YAYYY!! Jeg har endelig modtaget min silver ear cuff fra Saskia Diez! Den er ret tung, men det får mig bare til at elske det enndu mere – tunghed er lig med kvalitet i mine øjne, i hvert fald for det meste!! Det er bestemt ikke det sidste smykke jeg investerer i fra den talentfulde designer!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENS