DAYS GONE BY

OUT FOR DINNER

Indlægget indeholder reklamelinks.
Reklamelinks er markeret med *

Min weekend står på middagsaftaler og vin med dejlige veninder. Selvom man kun må være ude til kl. 22 kan man jo godt gøre lidt ekstra ud af det og jeg gad virkelig godt iføre mig nedenstående outfit! Jeg har i øvrigt SÅ optur over, at sjælevarmeren er tilbage. Jeg husker tydeligt en diskussion jeg havde med en af mine fars venner, som ikke forstod den beklædningsdel, da jeg var tween og jeg må endnu en gang slå et slag for den – den holder dig varm SAMTIDIG med at man diverse flotte t-shirts og toppe frem uden at gå på kompromis – what’s not to like?!

EARRINGS Jacquemus*

KNIT CARDIGAN Cos*

DRESS Rotate by Birger Christensen

BAG Coperni*

BOOTS Vagabond

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAYS GONE BY