PRESS DAY - AGENCY V

AVÈNE GIVE-AWAY

IMG_8196.jpg

Foråret er for alvor igang og solens stråler er allerede skarpe! Jeg bruger en dagcreme fra Avène med solfaktor i året rundt, men om sommeren har huden brug for lidt ekstra beskyttelse og pleje. Her kommer disse fire produkter ind i billedet: Solcremen har været en sikker vinder for mig hver sommer de sidste par år! Den er nem at bruge da den har spray-funktion og så fedter den ikke som andre solcremer kan have tendens til. Den er faktor 30 og kan bruges over hele kroppen og er især god til sart hud da den indeholder kildevand fra den franske Avène kilde. Aftersun er også godt at have og der er intet som at smøre sig ind i en kølende og beroligende aftersun efter et langt aftenbad om sommeren – det plejer huden, giver fugt og gør din glød mere jævn – ligesom solcremen er den meget velegnet til sart hud. Den lille orange tube er perfekt til at have i tasken hele sommeren – den er med faktor 50 og er specielt god til hudens udsatte områder og på fx. skønhedspletter og ar da den beskytter ekstra meget mod solen. Den har samme lette konsistens som de andre produkter og indeholder naturligvis også det skønne kildevand. Avènes kildevandsspray er en SIKKER vinder hele året rundt og klart et af mine favorit beauty produkter. Den fungerer både som en “afkøler” til de varme dage på stranden og som en beroligende face- og bodymist hele året rundt. 

Jeg har fået æren af at udlodde disse fire skønne produkter til en af mine søde læsere her på bloggen – alt man skal gøre for at deltage er at like Avènes Instagram profil lige her og sende mig en mail på caroline@rainbowdash.dk hvor man begrunder hvorfor man skal vinde de lækre produkter. 

Se mere fra Avène her!

God fornøjelse! 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PRESS DAY - AGENCY V