May 20, 2017

Avène Solaire Anti-âge

Med en mor i hudpleje-branchen har der altid været rigtig meget fokus på solcreme hjemme hos os og jeg kan ikke understrege nok, hvor vigtigt det er at beskytte sin hud i solen. Specielt huden i ansigtet skal man være forsigtig med ift. soleksponering, da konsekvenserne er rynker, pigmentforandringer og i værste tilfælde hudkræft. Derudover er det min erfaring at man får en meget flottere og jævn kulør ved at bruge en god solcreme i ansigtet (og på resten af kroppen for den sags skyld). Jeg fik denne lækre sag til Avènes presseevent, hvor de havde fokus på solbeskyttelse og jeg har planer om at bruge den hver gang jeg skal sole denne sommer for at beskytte min hud ekstragodt mod solens stråler. Den kan købes på apoteket.

With a mother in the skincare business, we have always had a large focus on sun protection at our house and I simply cannot stress enough how important it is to protect your skin in the sun – especially the sensitive and thinner skin in your face, as consequences of too much unprotected sun exposure can be wrinkles, pigment change and worst case; skin cancer. Besides that, my experience tells me that you will get a much more even tan by using sunscreen. I was so lucky as to get my hands on Avène’s new facial sun protection creme at one of their press events and I plan to use it every time I sunbathe this summer to protect – and take extra good care of – my skin. You can buy it at the pharmacy.

img_5672

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

May 20, 2017