OCTOBER 15, 2019

WARDROBE NYC

Indlægget indeholder reklamelinks.
Reklamelinks er markeret med *

Kender I det, når man forelsker sig i noget, som bare er alt for dyrt, men samtidig alt for pænt til at man kan få det ud af hovedet? Sådan har jeg det p.t. med HELE Rihanna’s Fenty kollektion, disse støvler fra Totême og brandet Wardrobe NYC*.

Sidstnævnte er et virkelig svedigt koncept brand, som beskriver sig selv således:

WARDROBE.NYC is a conceptual composite of luxury essentials, distilled into their purest and most desirable form. Designed for a modern urban life, the line consists of in-season, cohesively styled wardrobes, priced without retail margins. Supreme in quality and produced in limited quantities, WARDROBE.NYC heralds a conscious and liberated model for the future of luxury.”

Det specielle ved Wardrobe NYC er at de har sammensat en 4 piece og en 8 piece pakke, bestående af hhv. 4 eller 8 items, som ifølge dem er must haves i ens gaderobe. Deres items bliver også forhandlet enkeltvis hos eksempelvis Matches Fashion*. Jeg har udvalgt mine favorit items fra brandet, som jeg vil dele med jer – for gud hvor er det pænt. Så simpelt og så perfekt (og sååå dyrt). Men måske en god inspiration? Jeg er specielt totalt obsessed med deres zip-cuff jersey leggings*, som jeg simpelthen ikke kan finde magen til andre steder (kun hos Fenty.com naturligvis) og så har de også lavet nogle virkelig pæne clean denim pieces i samarbejde med Levi’s.

Læs mere om Wardrobe NYC HER

LEGGINGS*

PERFECT WHITE TEE*

BLACK SHIRT*

 

BLACK TRENCH COAT*

X LEVI’S DENIM SHIRT*

JACKET* //  TANK TOP *// TRACK PANTS*

BLACK HOODIE*

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OCTOBER 15, 2019