AUGUST 12, 2020

AUGUST BEAUTY FAVES

OBS: Nogle af nedenstående items er modtaget i gave eller lånt, disse er markeret med (reklame)

Jeg har testet en del nye produkter på det seneste og tænkte at jeg i den forbindelse lige ville tippe jer om dem. Jeg elsker selv at læse om beauty og produkter og jeg er nok ikke den eneste – elsker især at læse Kat’s beauty reviews. Husk i øvrigt at bloggen her har en hel kategori dedikeret til beauty, hvor jeg løbende deler favoritter, rutiner, anbefalinger osv. – find en HER.

Heimish ‘All Clean Balm’

Jeg er p.t. igang med at lægge min beauty rutine lidt om til en mere K-beauty inspireret rutine og er blandt andet blevet virkelig glad for double cleansing. I den forbindelse kan jeg varmt anbefale webshoppen Suri Suri, som har et kæmpe udvalg af K-beauty brands og som i øvrigt forklarer 10 trins rutinen rigtig fint. Meget mere om det senere – i første omgang vil jeg egentlig bare anbefale nedenstående produkt, som er en oliebaseret cleanser balm, som jeg fik anbefalet af min veninde i forbindelse med at jeg ville igang med double cleansing. Den smelter perfekt på huden og renser al makeup og snavs – så lækkert!

Find den HER

Comme Deux #TheSpritz

Face mist er guld værd for tiden. Specielt hvis den har været i køleren! Ovenstående er seneste skud på stammen fra Comme Deux og den er skøn. Find den HER (reklame)

Skincity ‘Moisture Glow Pads’ + Klairs ‘Fundamental Watery Oil Drop’

Ovenstående items har jeg allerede nævnt i mit indlæg omkring Skincity og begge produkter er blevet store favoritter! Glow pads* bruger jeg især de dage, hvor min hud har brug for en ekstra opfrisker og de fungerer lidt som en erstatning for en toner – bare lidt extra (de dufter FANTASTISK!) mens jeg bruger Klairs ‘Fundamental Watery Oil Drop’ som en blanding mellem K-beauty step 5 + 6 som en essens / serum hver eneste dag. Den er fuldstændig fantastisk og gør virkelig noget godt for ens hud og så er den meget drøj i brug.

Find Skincity Glow Pads HER* og Klairs ‘Fundamental Watery Oil Drop HER* (begge reklame)

FITJAR HÅNDSPRIT

Ovenstående fik jeg til PR bureauet Migliorini’s Norwegian fashion event på Villa Copenhagen under modeugen og det er altså håndsprit 2.0 kan jeg godt sige jer. Den dufter fantastisk og er så lækker i konsistensen. De laver dem med alle mulige forskellige dufte – tjek dem ud HER (reklame).

Exuviance masker

For et stykke tid siden fik jeg tilsendt et udvalg af Exuviances masker. Jeg har faktisk aldrig prøvet nogle af deres produkter, men da jeg lagde dem på min story på Instagram tikkede der virkelig mange beskeder ind fra veninder og bekendte om at de var virkelig gode, hvorfor jeg naturligvis glædede mig til at teste dem. Ovenstående to er dem jeg har testet indtil videre og man kan virkelig mærke, at Exuviance er eksperter på masker – de virker virkelig! Purifying Clay Mask bruger jeg en gang om ugen og Bionic Oxygen Facial bruger jeg sjældnere, når min hud har brug for et seriøst boost. Jeg kan varmt anbefale begge!

Find Exuviance Purifying Clay Mask HER og Exuviance Bionic Oxygen Facial HER (begge reklame).

Yroli Boosting Rejuvenate Organic Body Oil

Yroli er et dansk hudplejebrand, som jeg lige har lært at kende. Deres citrus bodycrub bruger jeg flittigt og for nylig er jeg blevet stor fan af deres kropsolie – den dufter fantastisk og den virker.

Find den HER (reklame).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AUGUST 12, 2020