BDAY WISHES

STATEMENT EARRINGS

Indlægget indeholder items modtaget i gave. Disse er markeret med (reklame).

I mandags blev jeg klippet af min søsters roommate, som også er blevet min gode ven. Han er mega sej og dygtig og måske den eneste jeg stoler på ift. at blive klippet så kort. Jeg kan ikke forestille mig noget pænere end kort hår og store øreringe – nedenstående tre styles fra Jane Kønig er helt perfekte.

Jeg har altid været rigtig glad for Jane Kønig, da de laver smukke smykker til rimelige priser. Og jeg elsker især deres matte sølvstyles. Nedenfor har jeg forsøgt at style tre øreringe med tre forkellige “frisurer”:

Den øverste ørering er en hverdagsklassiker samtidig med at den skiller sig ud – den ville også være flot som et par faktisk, men jeg går ofte kun med ørering i det ene øre, specielt hvis jeg har sideskilning.

Jeg kan nærmest ikke forestille mig noget mere cute end muslineskaller! Nedenstående er clip-ons og jeg har dem som sæt. De fås også lidt mindre, hvis man synes det bliver for meget, men jeg synes faktisk det er lige tilpas skønt til en tilbageskrabet frisure.

Nedenstående nymåne med smukke, farvede vedhæng er en statement ørering udover det sædvanlige, hvis du spørger mig – en perfekt blanding af månen, som jeg elsker og smukke turkiser, perler og noget koralrevs-lignende. Jeg synes den er dødsmuk og virkelig ‘extra’ – specielt til en tilbageskrabet løs frisure.

Bonus: Jane Kønigs smykker kommer i de fineste æsker og med en flot, lyserød pudseklud, så man kan holde sine smykker fine i lang tid.

SPIRALØRERING Jane Kønig (reklame)

MUSLINGEØRERING Jane Kønig (reklame)

MÅNEØRERING Jane Kønig (reklame)

TOP Maison Cleo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BDAY WISHES