Dagens

GIVEAWAY: Muse Kimono

Jeg ved ikke om I er bekendt med brandet Muse? Det er et relativt nyt brand, som laver nogle virkelig fine accessories og som derudover har nogle rigtig fine styles. Det er blandt andet der disse seje bukser er fra! De har netop fået deres egen webshop og i den forbindelse har de spurgt mig om jeg ikke kunne tænke mig at lave en giveaway her på bloggen. Derfor har I chancen for at vinde denne fine Davidsen Lace Kimono fra Muse, som er udsolgt på webshoppen og som ellers kan købes hos Frk Sofie. Alt I skal gøre for at deltage er følge Muse på Instagram her og kommentere her i kommentartråden. Jeg trækker en vinder næste onsdag!

kimono

60 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens