IG INSPIRATIONAL MOODBOARD

My Morning Routine

fullsizerender img_4987

Jeg er ekstremt dårlig til rutiner, da jeg generelt har en travl hverdag med mange aftaler. Derudover elsker jeg bare min snooze knap så meget, så ofte kommer jeg liiige 5-10 minutter for sent op af sengen, på trods af at jeg aftenen før sætter mit ur til super tidligt, så jeg lige kan nå en 2 x 7 minute workouts og en lækker morgenmad inden jeg går i bad (dette sker måske 9 ud af 10 gange). Men jeg har altså én morgenrutine, som holder ved, da den ikke tager alverdens tid; hver morgen drikker jeg et stort glas varmt vand med en halv presset citron, da det giver mig en god og frisk start på dagen. Derudover bruger jeg en tørbørste på benene inden jeg går i bad, hvorefter jeg smører benene ind i en superlækker olie mens huden stadig er fugtig efter badet. I øjeblikket er jeg vild med denne olie fra ILoveEcoEssentials, som er et bæredygtigt unisex beauty brand, udviklet af de gode mennesker bag Hotel Guldsmeden. Den dufter helt friskt og lækkert af citrus, er rig på E-vitamin og så trænger den hurtigt ind i huden. Nedenfor guider jeg til et par forskellige gode tørbørster, samt et par gode body oils…. Har I nogle gode morgenrutiner, så del endelig!

I am extremely bad at keeping routines, as I generally have a super busy every day life that includes several different things – and because I simply just love my snooze button so much that I often sleep in for another 5-10 minutes. This is in spite of me setting my alarm clock for super early, so I have time for a 2 x 7 minutes workout and a nice breakfast before I shower (this happens 9 out of 10 times). I do, however, have one morning routine that I tend to stick to, since it does not require a lot of time: Every morning I drink a glass of warm water with lemon, as it gives me a fresh start to the day. Besides that, I use a dry brush to brush my legs before I shower and I use a moisturizing oil after I shower, while my skin is still damp. At the moment I use the multi-purpose oil from ILoveEcoEssentials, which is a sustainable unisex wellness brands developed by the good people behind Hotel Guldsmeden. It smells amazing of citrus, it is rich on E-vitamin and it absorbs easily into the skin. Below I will make sure to link to some good dry brushes and some great body oils… Do you have any favorite morning routines, then please share <3 

DRY BRUSHES

Remington Dry Brush

Karmameju Dry Brush

BODY OILS

ILoveEcoEssentials (coming soon)

Avène Body Oil 

Karmameju Body Oil

2 kommentarer

 • Mie

  Jeg er også SÅ glad for tørbørstning, og derfor har jeg også købt den lille tørbørste til ansigtet fra Karmameju – kan varmt anbefales! Den er i hvert fald blevet en fast del af min morgenrutine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   Hej Mie, 1000 tak for tippet! Det skal jeg prøve 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IG INSPIRATIONAL MOODBOARD