MARCH 31, 2018

FATTO A MANO

Det er ikke for sjov, når folk siger, at Instagram er det nye, når det gælder shopping. Der dukker flere og flere brands op, som kan shoppes direkte på Instagram. Et af dem er det danske brand Fatto A Mano, som er startet af Sara Forghani. En super sej ung kvinde, som rammer lige plet ind i min forkærlighed for store, smukke og lidt “extra” øreringe. I kan se mine yndlings nedenfor og shoppe de forskellige øreringe direkte på Fatto A Manos Instagram HER.

img_7876 img_7872 img_7873 img_7877 img_7870 img_7871 img_7875

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MARCH 31, 2018