JACQUEMUS FALL20

SOMMERHUS

Hermed den mest voksne og vilde (synes jeg selv) nyhed nogensinde fra min side: Jeg har købt et sommerhus! Sammen med min kæreste. Det ligger i Kulhuse, er 35 m2 og de næste mange måneder kommer til at gå med at sætte det i stand, så vi kan få det lige som vi drømmer om. Jeg kommer til at dele lidt fra processen her på bloggen+instagram, så det håber jeg I er klar på! 🙂 I første omgang skal der ryddes op og ryddes ud i de forskellige ting, så skal vi have nyt køkken (som er bestilt), der skal males osv. osv. – der er nok at tage fat på og jeg glæder mig. Jeg har lavet en “saved” liste på Instagram med flotte inspirationsbilleder og der kommer helt sikkert også et indlæg eller to med drømmeønsker her på bloggen. Stay tuned!

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JACQUEMUS FALL20