JULY 16, 2019

Organic Basics – Low Impact Project

Reklame: Indlægget indeholder produkter, som jeg har modtaget i gave.

Jeg har før nævnt brandet Organic Basics – blandt andet i et blogindlæg her på bloggen, men jeg synes altså det er værd at nævne igen. De har for nyligt sat gang i et Low Impact Projekt, hvor de opfordrer folk til at dele billeder af, hvad de gør for at at reducere deres klimaaftryk. Det er en ret fin måde, at starte en samtale omkring, hvordan vi kan være bedre mod miljøet og give og modtage inspiration til og fra andre. I den forbindelse har jeg også netop bestilt en dødflot vandflaske fra Organic Basics i rustfrit stål, da jeg gerne vil væk fra plastikflaskerne. Planen er, altid at have den i min taske fremover.

Brug koden ‘DASHOBC2‘ ved checkout for at få 10% rabat på din egen vandflaske (eller noget andet nice) fra webshoppen.

Organic Basics’ Low Impact Project giver anledning til reflektion ift. ens eget klimaaftryk – en ting, som jeg selv gerne vil have mere fokus på og forbedre mig på. Jeg går vildt meget op i affaldssortering og så har jeg skåret gevaldigt ned på min shopping det sidste stykke tid. Derudover spiser jeg ikke næsten ikke kød og laver meget sjældent kødretter, når jeg laver mad derhjemme. Og så får jeg helt dårlig samvittighed hver gang jeg køber en plasticpose, hvorfor jeg altid prøver at huske, at have en totebag med i tasken.

Tjek Organic Basics’ Instagram og deres Low Impact site ud for at se mere. OG husk at tagge jeres billeder med #lowimpactmovement #lowimpact #organicbasics

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULY 16, 2019